In prima lectie de limba engleza fara profesor vom invata sa ne prezentam. Nu este greu, deci sper eu ca dupa ce o sa stii sa spui in engleza cum te numesti ( cum te cheama ), o sa poti intreba un cunoscut care este numele sau si din ce tara provine, veti fi deja in stare sa pasiti pe pamantul Marii Britanii fara frica! Evident ca vom invata mult mai multe, pentru ca desi pare greu sa inveti limba engleza fara a avea un profesor langa tine, cu putina perseverenta veti reusi singuri!

Lectia numarul 1 de limba engleza fara profesor

Dupa ce am invatat sa ne prezentam, putem trece la vocabular. Trebuie s ainveti minim 10 cuvinte noi pe zi, pana vei ajunge sa cunoasti intr-o luna circa 300 de cuvinte uzuale. Apoi vom invata verbele si cum ne exprimam corect in limba engleza la cele trei timpuri frecvent folosite: prezent, trecut si viitor. Vom fi alaturi de voi si pe FaceBook, pe pagina noastra special dedicata romanilor din UK!

Sfat util: folositi varianta gratuita oferita de Google Translate, nu pentru a traduce ci pentru a asculta cum se pronunta corect cuvintele si frazele in limba engleza! Este mult mai util decat oricare alt experiment audio si video! Vom folosi si noi acest instrument gratuit, pentru a va ajuta sa invatati cat mai rapid limba engleza! Credem noi ca sase luni alaturi de noi este suficient ca sa deveniti cel putin “incepatori”. Site-ul nostru este util si celor ce vor sa emigreze in USA sau Canda si Australia!

Lectia numarul 1

Lectia numarul 1 limba engleza