Cursurile de limba engleza oferite gratuit de portalul e4UK.Info sunt structurate pe mai multe nivele, Dictioanr – unde veti invata cuvintele si pronuntia lor, apoi partea de gramatica. Evident ca in prima faza veti reusi sa va intelegeti cu un vorbitor de limba engleza chiar daca nu stiti foarte bine gramatica, insa dupa ce veti avea un bagaj suficent de mare de cuvinte si expresii uzuale, va trebui sa invatati macar cele trei timpuri principale ( prezentul, trecutul si viitorul ), pentru a comunica eficient.

Cursuri gratuite de limba engleza online

cursuri-de-limba-englezaStructura cursului online de limba engleza: Adjective si prepozitii. Principalele adjective si prepozitii din limba engleza sunt:

at, for, of, with si to.  Iata mai jos cateva exemple care va vor ajuta sa intelegeti cum se folosesc corect prepozitiile in limba engleza:

  • I’m quite good at English but I’m bad at maths and I’m terrible at physics.
  • We’re very pleased with your progress.

Speram ca impreuna vom invata destul de rapid limba engleza, iar voi veti merge sa dati examenul IELTS la British Council! Diploma astfel obtinuta va va fi de folos in cazul emigrarii in Canada, Australia sau chiar UK!

Lectia numarul 3 va fi dedicata expresiilor ce contin cuvintele just, yet, still, already. Ele va vor ajuta sa va exprimati corect atunci cand discutati la locul de munca legat de activitatile pe care le veti intreprinde, le-ati finalizat sau sunt in curs de finalizare. Just se foloseste pentru a sublinia ca “tocmai” ati facut ceva, in trecut. Adica se foloseste atunci cand folosim timpul “present perfect”. Exemplu:

  • Mike’s just called. Can you ring him back please?

Mike tocmai a sunat. Puteti sa-l sunati inapoi va rog? Avem o actiune care abia s-a incheiat. Prin opozitie avem cuvantul yet, care se refera la o actiune in derulare. Exemplu:

  • Have you finished your homework yet? The teacher expects that the homework will be finished.

Ai terminat lectiile? Profesorul se asteapta ca telemele sa fie gata. ( vor fi gata )